- PUBLICITAT -

Descobreix l’art de cuinar tradicions: Rosquetes d’Ou, la recepta que uneix generacions

CN | Aida

En la segona edició de “Cuinant la Història”, una sèrie de vídeos que ens transporta als orígens culinaris castelloners, tenim l’oportunitat de descobrir una antiga tradició de pasqua a través de les delicioses Rosquetes d’Ou. Aquest mes, la recepta ens arriba de la mà de Josep Quesada i Horte Someño, dos experts en la preservació dels sabors i costums locals.

Les Rosquetes d’Ou, un dolç emblemàtic de la nostra zona, són més que una simple recepta; són una connexió amb el passat i una celebració de les tradicions familiars. Abans de convertir-se en les delícies que coneixem hui, aquestes rosquetes solien ser un subproducte d’una altra tradició: la mona de Pasqua. En una època en què només es feia mona un dia a l’any, les restes de pa dur es reutilitzaven per a la preparació d’aquest dolç tan especial.

PUBLICITAT

Una característica única de les Rosquetes d’Ou és la seua textura suau i lleugera, molt diferent de les versions que es fan en altres llocs amb pa dur. Aquesta diferència reflecteix la riquesa i diversitat de la nostra gastronomia local, amb receptes que s’han adaptat al llarg dels anys per a satisfer els paladars i les tradicions de la nostra cultura gastronòmica.

Aquesta iniciativa, que ens convida a explorar les arrels culinàries de la nostra terra, és una oportunitat perfecta per a reconnectar amb les nostres tradicions familiars i compartir moments especials al voltant de la taula. Per als interessats a posar les seues habilitats culinàries a prova i descobrir les Rosquetes d’Ou, podeu trobar la recepta completa al següent enllaç: [enllaç al vídeo]. Bon profit!

#Tabalà #CuinantLaHistoria #cuerpoeuropeodesolidaridad #IVAJ #VoraRiu #OlisPromesa

- PUBLICITAT -