- PUBLICITAT -

Benedicció dels rams i Processó de l’Ermita fins a l’església

CN | Aida

Aquest matí, la plaça de l’Ermita s’ha convertit en el centre de l’esdeveniment religiós més destacat de Castelló, amb l’exitosa celebració del Diumenge de Rams. A les 11.30 hores, ha tingut lloc la tradicional benedicció dels rams, un ritual que ha atrafegat una gran afluència de fidels i curiosos.

Amb la presència de nombroses famílies i devots, els assistents han portat els seus rams, que han estat beneïts pel capellà de Castelló, Àlvaro Armengol Mascardó, en una cerimònia plena de fervor i espiritualitat. Després de rebre la benedicció, ha començat una processó cerimonial fins a l’església de Castelló, marcant el camí cap a la Setmana Santa.

PUBLICITAT

El Diumenge de Rams, també conegut com el Diumenge de les Palmes, marca l’inici de la Setmana Santa per als cristians de tot el món. Aquesta festivitat commemora l’entrada triomfal de Jesús a Jerusalem, on va ser rebut amb palmes i rams d’olivera, simbolitzant la seua condició de Rei i Salvador.

 

Amb un ambient de recolliment i celebració, els castelloners i castelloneres han participat activament en aquest acte de fe, recordant els esdeveniments històrics que marquen la Pasqua cristiana. La benedicció dels rams i la processó han estat un recordatori dels valors espirituals i la comunitat que defineixen la tradició religiosa castellonera.

Aquesta commemoració, tan arrelada a la cultura i la història de Castelló, continua reunint la comunitat any rere any, reforçant els llaços de devoció i unitat entre els seus habitants.

Àlbum de fotos de Joanjo Puertos

24032024-Diumenge de Rams 2024_117

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací