- PUBLICITAT -

CN | Aida | Vídeo i fotos Joanjo Puertos

Ahir, Divendres Sant, els carrers de Castelló es van omplir de fervor i religiositat amb la celebració de la Processó del Sant Sepulcre. Aquest esdeveniment, que forma part de les tradicions de Setmana Santa a Castelló, va atraure un gran nombre de fidels i curiosos que van voler participar i presenciar aquest acte de fe.

La processó va recórrer diverses parts del poble, passant per importants carrers i places com la Plaça de l’Església, la Sang, Mestre Fayos, Joannot Martorell, Sants de la Pedra, Carles Carbonell, Jaume Roig, Pedró, Ramon i Cajal, Plaça l’Om i el carrer Major. A cada pas, els assistents van poder venerar la imatge del Jacent, símbol de la Pasqua cristiana.

PUBLICITAT

Aquesta tradicional celebració, que rememora la mort i resurrecció de Jesucrist, va comptar amb la participació d’aproximadament 200 persones, les quals van mostrar el seu fervor religiós i el seu respecte envers aquesta festivitat tan destacada per a la comunitat catòlica de Castelló.

La imatge del Jacent va ser introduïda en el monument preparat per a aquesta veneració, i es va mantenir obert fins a la finalització de la processó, permetent als fidels continuar mostrant la seua devoció i pregària.

Així, la Processó del Sant Sepulcre, acompanyada en tot moment per la música de la Banda de la Societat Musical Lira Castellonera, va ser un esdeveniment carregat de significat religiós, música i emoció, on els castelloners i castelloneres van poder reunir-se per commemorar aquesta important celebració de la Setmana Santa.

Castelló Notícies també va estar present en aquest esdeveniment, capturant els millors moments amb un grapat de fotos i realitzant un xicotet vídeo que immortalitzava l’atmosfera emotiva de la processó. El nostre mitjà de comunicació va estar present per oferir una cobertura d’aquesta important celebració de la Setmana Santa castellonera.

Piqueu ací per anar a l’àlbum de foto de Joanjo Puertos

29032024-Processó del Sant Sepulcre - divendres sant 2024_81

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací