- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

 

Un total de 139 municipis, inclòs Castelló, es troben en risc taronja a causa de l’onada de calor

CN | Neus Ventura

PUBLICITAT

La Conselleria de Sanitat ha emés un comunicat informant que un total de 86 municipis del País Valencià es troben en risc roig per l’onada de calor actual. A més, altres 139 municipis, inclòs Castelló, es troben en risc taronja, segons les dades del Programa de Prevenció i Atenció als Problemes de Salut derivats d’altes temperatures.

L’augment de les temperatures i l’onada de calor que està afectant el País Valencià ha posat en alerta les autoritats sanitàries. La vigilància constant del Programa de Prevenció i Atenció als Problemes de Salut ha determinat que Castelló es troba en risc taronja, indicant la necessitat de prendre precaucions addicionals per a protegir la salut dels ciutadans.

Aquesta situació implica que les autoritats locals, juntament amb els serveis de salut i altres organismes pertinents, hauran de posar en marxa mesures preventives i d’informació per a conscienciar la població sobre els riscos de l’extrema calor. A més, es recomana a la ciutadania mantenir-se hidratada, evitar l’exposició prolongada al sol durant les hores més intenses i prendre les precaucions adequades per a protegir-se de l’impacte de la calor en la salut.

La Conselleria de Sanitat controlarà de prop la situació i proporcionarà actualitzacions regulars sobre les recomanacions i mesures preventives. Es recorda a la població la importància de seguir les indicacions de les autoritats sanitàries i prendre les precaucions adequades per a protegir-se i mantenir-se saludable durant aquesta onada de calor.

- PUBLICITAT -