- PUBLICITAT -

 

L’avís meteorològic estarà vigent fins a primera hora de la vesprada

PUBLICITAT

La pluja ha marcat fins ara una gran diferència entre el nord i el sud del País Valencià.

A la meitat sud del territori les pluges han sigut localment d’intensitat forta o molt forta i persistents, i han omplit barrancs com feia temps que no ho veiem.

Al nord les pluges han sigut anecdòtiques i fins i tot de tant en tant es deixava veure el sol.

L’avís meteorològic continua sent taronja on més ha plogut fins ara i a València i les seues rodalies és groc.

Fins a migdia o primera hora de la vesprada cal anar molt amb compte amb la pluja i les seues conseqüències, perquè en ploure sobre terreny banyat l’escorrentia dona senyals de vida de seguida.

La segona part del dia només cal esperar ruixats residuals, ja que a poc a poc remetrà la inestabilitat i les pluges seran de distribució més irregular si bé localment podria quallar encara alguna tempesta.

Les temperatures pujaran allà on es deixe veure un poc el sol.

Demà dijous el dia començarà amb sol i oratge estable, però de vesprada tindrem notícies d’una nova glopadeta d’aire fred que afavorirà la formació de tempestes de vesprada a les muntanyes de l’interior, i sembla que podran arribar amb activitat a la costa.

Divendres també tindrem sol de matí, però cap a migdia i de vesprada les nuvolades tornaran a a amenaçar de deixar ruixats i tronades sempre més probables en punts de muntanya i per l’interior.

I el cap de setmana toca patir a aquells que tingueu boda o comunió. Estem en ple mes de maig i és l’època de celebracions, però també de patir per un oratge que el cap de setmana es mantindrà insegur i variable amb possibilitat de ruixats i d’alguna tronada dissabte al sud, però diumenge de nou avançaran des de l’interior cap a la costa.

Passeu on dimecres… ploga o faça sol, faça fred i calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -