- PUBLICITAT -

Carlota Climent Talens, subcampiona del món de Patinatge Artístic, rebuda triomfalment a Castelló

CN | Aida

Ahir de vesprada, cap a les 18.00 h, un nombrós públic esperava al Poliesportiu Antoni Escuriet de Castelló a Carlota Climent Talens, qui ha tornat del Brasil després d’obtenir la medalla de plata al World Cup Brasília 2024 en la categoria de patinatge artístic.

PUBLICITAT

Acompanyada per les seues entrenadores, Iris Espert Carrascosa i Ana Gascó Francés, així com per la seua mare, Ana Talens Satorres, Carlota ha sigut rebuda per un nombrós públic que esperava amb ansietat i entusiasme la seua arribada. En fer la seua entrada, una traca ha ressonat en l’ambient, donant inici a una ovació en honor a la subcampiona del món. Familiars, amics i seguidors s’han acostat per felicitar a Carlota i capturar el moment amb fotografies, mentre ella responia amb somriures i gestos d’agraïment.

Posteriorment, al pavelló cobert, Carlota va compartir moments d’alegria i gratitud en fer-se fotografies amb membres del club, autoritats locals i entrenadores. Durant aquest encontre, tant el club com les autoritats municipals han reconegut l’esforç de Carlota amb l’entrega de rams florals.

Les entrenadores que van acompanyar Carlota en la seua estada a Brasil, Iris Espert Carrascosa i Ana Gascó Francés, també han sigut objecte de felicitacions i reconeixements.

L’alcaldessa de Castelló, Horte Gómez Llacer, ha dirigit unes paraules al públic present, elogiant la tasca de Carlota i l’important èxit obtingut en l’escenari mundial del patinatge artístic. Ha expressat la seua satisfacció per l’ajuda brindada per l’Ajuntament, que va contribuir al club, per al campionat del món en el Brasil i per al campionat Trieste d’Itàlia amb una subvenció de 3.000 euros per cobrir part dels costos del viatge, demostrant així el compromís del poble de Castelló amb l’esport i els seus talents locals.

Des de Castelló Notícies, s’envien les més sinceres felicitacions a Carlota i a totes les involucrades en aquest destacat èxit mundial, que no només enalteix el nom de Castelló a tot Espanya, sinó també a tot el món.

Clicant ací podeu veure l’àlbum de fotos de Joanjo Puertos

Carlota Climent Talens 2024 0034

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací