- PUBLICITAT -

 

CN |Aida

El renombrat fotògraf castelloner, Carlos Navarro, es va destacar a la 68a edició del Saló de Fotografia de la Fira de Xàtiva, arreplegant dos dels guardons més desitjats de la nit. Carlos, qui també és el president de l’agrupació fotogràfica de Castelló, es va emportar el primer premi en la categoria de blanc i negre i el tercer en la categoria de fira.

Primer premi en la categoria de blanc i negre

L’acte d’inauguració i lliurament de premis, celebrat el passat 15 d’agost, va comptar amb la presència de figures prominents de la ciutat. Els premis foren entregats per l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, la regidora de fira, Maria Beltrán, i la reina de la fira, Reyes Camarasa.

PUBLICITAT

Mentre Navarro es va destacar amb dos premis, altres talents també foren reconeguts. En la categoria de blanc i negre, Eduardo Espejo i Ricard Soler van rebre el segon i tercer premi respectivament. Per altra banda, en la categoria de color, els guardonats foren Eduard Frances, Eduardo Espejo i Victoria Sauco. Dins de la categoria de fira, David Fayos i Josep M. Palop es van emportar el primer i segon lloc respectivament.

Tercer premi categoria Fira

Per als amants de la fotografia i els interessats en veure les obres premiades, l’exposició estarà oberta al públic a la Casa de la Cultura de Xàtiva fins al 15 de setembre. Es tracta d’una oportunitat única per submergir-se en la creativitat i el talent del món fotogràfic valencià.

- PUBLICITAT -