- PUBLICITAT -

 

Continua l’Estabilitat de l’oratge en les pròximes dies de Festes, baixen un poc les Temperatures, respecte a les d’ahir.

CN | Aida

Amb els dies d’agost passant ràpidament, els habitants de Castelló poden esperar una continuació de les condicions meteorològiques estables i a solellades. Tot i que el sol brillarà de valent, les temperatures també faran sentir la seua presència, amb una tendència a la baixa encara que exigeix ​​precaució.

Previsions dissabte 19, diumenge 20 i dilluns21 d’agost de 2023

PUBLICITAT

Hui dissabte no oferirà un alleujament significatiu de les temperatures. Les àrees interiors centrals i meridionals veuran com les màximes s’instal·len entre els 38 i els 40 graus. Mentrestant, les zones costaneres continuaran gaudint d’un temps bastant constant, amb temperatures màximes que oscil·len entre els 30 i 33 graus. Les boires i núvols baixos de la matinada deixaran passar a bandes de núvols alts que no obstaculitzaran el sol al llarg del dia. El vent serà moderat.

Aquest diumenge arrencarà amb núvols baixos, especialment a les zones costaneres del nord, que donaran pas a núvols alts i vaporosos a la vesprada. El vent, bufant de sud-est, serà moderat durant la segona meitat del dia al litoral central i a les àrees interiors muntanyoses.

Diumenge, es preveu una baixada lleu de les temperatures, però la calor persistent persistirà, especialment a les zones interiors, on les màximes continuaran superant els 35 graus. Aquest dia, el cel estarà clar, tot i que núvols baixos faran la seua aparició durant el matí a les comarques centrals. El vent de gregal bufarà moderadament al litoral d’Alacant.

A mesura que la setmana vinent s’apropa, es mantindrà la tendència assolellada i s’espera un lleuger increment en les temperatures. Així, mentre que el matí portarà núvols baixos a les comarques centrals, les zones costaneres d’Alacant experimentaran una brisa moderada de gregal.

Aquest estiu Castelló sembla estar lluny d’acabar, amb temperatures que exigeixen una atenció especial i precaució per part dels ciutadans.

- PUBLICITAT -