- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

Des de hui fins dilluns toca suportar de nou el ponent

CN | Jordi Payà

Hi ha un refrany que diu que el ponent dura un dia o en dura tres… a mi i supose que a molts de vosaltres se m’està fent etern.

Començarà a manifestar-se hui de forma general i no pensa deixar-nos fins dilluns que ve.

PUBLICITAT
Esport per la natura, respectant l’entorn – Joanjo Puertos

Ponent que sense bufar amb massa força serà l’encarregat de fer pujar les temperatures per tot arreu. Tocaran els 23-24 graus a la costa i quedaran per damunt dels 15 per l’interior.

Demà dijous passarem del ponent al llebeig que deixarà les temperatures nocturnes més altes i les diürnes tan altes com les de hui.

Els núvols del matí seran alts i no taparan el cel per complet, però a partir de migdia i de vesprada la nuvolositat serà més compacta i fins i tot no descarte que durant la nit i matinada puga caure alguna gota per l’interior.

De cara a divendres cal fer força perquè les pluges que puguen registrar-se siguen de més entitat del que marques les previsions que donen pluges per tot arreu però de caràcter dèbil, segurament inapreciables a moltes zones. Divendres baixen les temperatures i es reforça el vent que bufarà fort fins entrada la matinada de diumenge a dilluns.

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací