- PUBLICITAT -

 

Comencem la setmana a l’espera que el ponent faça pujar les temperatures

Comencem la setmana a l’espera que el ponent faça pujar les temperatures.

El cap de setmana hem notat la lenta però progressiva recuperació dels termòmetres. Un ascens tèrmic que notarem, i molt, a mesura que avance la setmana.

PUBLICITAT

Per començar-la hui tindrem més núvols i potser algun ruixat dèbil per l’interior. A mig matí i de cara a migdia notarem com es reforça el vent, com escampa la nuvolositat i comencen a pujar les temperatures.

Les temperatures pujaran per tot arreu, però sobretot al litoral i al sud on els termòmetres marcaran 20-21 graus al centre del dia.

Demà dimarts es reforçarà el ponent a mig matí i les temperatures encara pujaran més apropant-se als 25 graus a la rodalia del golf de València i al litoral d’Alacant. A la nit l’ascens de les temperatures també serà significatiu.

Dimecres i dijous començarà a fer calor a migdia. Es mantindrà el ponent fent córrer els núvols des de l’interior ràpidament cap a la costa. Al nord i per l’interior podrà ploure dèbilment i a la costa es veuran passar els núvols sense conseqüències.

Divendres i de cara al cap de setmana de Magdalena caldrà buscar la roba més lleugera, fins i tot la mànega curta, perquè tot indica que ens espera un cap de setmana de calor, quasi d’estiu més que de primavera.

Tingueu bon inici de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -