- PUBLICITAT -

Xarrada sobre Ciberassetjament: No sigues còmplice!, a l’IES Vicente Gandia, demà 17 d’abril, a les 18.00 h.

CN | Aida

El fenomen del ciberassetjament, lamentablement, continua sent una preocupació creixent en la societat actual. Per a conscienciar i proporcionar eines pràctiques per fer front a aquesta problemàtica, l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de l’IES Vicente Gandia, en col·laboració amb FAMPA, ha organitzat una xarrada informativa.

Amb el lema “No sigues còmplice!”, aquesta xarrada abordarà temes clau relacionats amb el ciberassetjament, incloent estratègies per identificar i respondre a activitats sospitoses en línia. L’objectiu és crear una comunitat més conscient dels perills potencials de les xarxes socials i altres plataformes digitals, així com proporcionar eines pràctiques per afrontar-los.

La xarrada estarà a càrrec de l’Eva Bernal, una experta reconeguda en el camp del ciberassetjament i la seguretat en línia. Amb la seua experiència i coneixements, Bernal guiarà als assistents a través de temes rellevants i proporcionarà consells útils per afrontar aquesta problemàtica de manera efectiva.

PUBLICITAT

L’acte comptarà amb la col·laboració activa de l’AMPA de l’IES Vicente Gandia, demostrant el seu compromís amb la seguretat i el benestar dels estudiants i les seues famílies.

La xarrada serà una oportunitat única per aprendre i compartir experiències amb altres membres de la comunitat educativa. Així que, si esteu interessats a aprendre més sobre com prevenir i respondre al ciberassetjament, no dubteu a unir-vos a aquesta important iniciativa.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací