- PUBLICITAT -

Reconeixement internacional per a Antonio Grimaltos Vidal pel seu lideratge en ciberseguretat

CN | Aida

El castelloner Antonio Grimaltos Vidal ha rebut un merescut reconeixement internacional per la seua destacada trajectòria professional en el camp de la ciberseguretat. El reconeixement va ser atorgat durant les Jornades CIBERSEGURIDAD STIC PANAMA, on Antonio va participar activament en el congrés i va contribuir significativament al desenvolupament de la ciberseguretat, especialment en l’àmbit sanitari.

Amb una sòlida formació acadèmica, Antonio Grimaltos es va llicenciar en Informàtica per la Universitat Politècnica de València (UPV), especialitzant-se en Gestió. La seua dilatada experiència professional en l’Administració Pública l’ha convertit en un referent en matèria de ciberseguretat.

PUBLICITAT

El castelloner forma part del cos de Gestió de Sistemes i Informàtica de l’Administració Civil de l’Estat i del cos d’Informàtica de la Generalitat Valenciana. Ha ocupat diversos càrrecs rellevants en el camp de la ciberseguretat, destacant el seu paper com a tècnic del Servei de Seguretat de la Direcció General de Tecnologies de la Informació, com a CISO de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, i actualment com a tècnic del servei de Seguretat de la Informació a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

El reconeixement internacional a Antonio Grimaltos Vidal reflecteix el seu compromís i lideratge en la protecció de la informació i la ciberseguretat, contribuint a garantir la seguretat i la privacitat en l’àmbit digital.

- PUBLICITAT -