- PUBLICITAT -

Presentació i Exaltació de la Fallera Major i Corts d’Honor de la Falla L’Almenà al Teatre Ideal de Castelló

CN | Aida

El pròxim dissabte, 27 de gener, a les 22.00 hores, el Teatre Ideal de Castelló serà l’escenari de l’esdeveniment més esperat per la Falla L’Almenà: la Presentació i Exaltació de la seua Fallera Major, Elena Gonzàlez Fons, així com les membres de les seues Corts d’Honor. L’acte serà presidit pel president de la comissió, Rigo Rodríguez Martorell.

Fallera Major 2024, Elena González Fons

Amb una recepció a les 21.30 hores al hall del teatre, l’ambient festiu començarà abans de l’espectacle principal. La cerimònia destacarà per la participació de l’associació Bojos per la Dansa, i una posada en escena plena de música i interactivitat perquè els espectadors gaudisquen d’una experiència única.

La Fallera Major, Elena González Fons, serà presentada amb tots els honors, acompanyada per les seues Corts d’Honor, i serà la seua germana Maria González Fons la que l’imposarà la banda com a fallera Major 2024 de la falla, creant un moment emotiu i especial per a tota la comissió. Des de la comissió de la Falla l’Almenà conviden la gent a viure aquesta experiència musical única.

PUBLICITAT
Maria i Elena González Fons

Aquesta presentació no només marcarà l’inici oficial de les festivitats de la Falla L’Almenà per a l’exercici 2024, sinó que també consolidarà la importància de la música i la dansa com a components fonamentals de la vida fallera a Castelló.

El president Rigo Rodríguez Martorell i Eli Sanchis Pellicer
Fotos d’arxiu, recepció 2023 al hall del teatre Ideal – Joanjo Puertos

- PUBLICITAT -