- PUBLICITAT -

CN | Aida

El Teatre Ideal es va transformar en un enclavament de jubilosa expectació dissabte passat, 24 de febrer, mentre els membres de la comissió de la Falla Sant Domènech s’unien per commemorar un moment especial: la presentació de les seues Falleres Majors en el seu 50é aniversari. En aquesta ocasió transcendental, l’atmosfera vibrava amb un esperit d’unió, amb les dues estrelles de la nit: les Falleres Majors, Natura Castillo Molina i Montiel Lozano Carrasco.

Montiel Lozano Carrasco i Natura Castillo Molina

L’esdeveniment, ple de tradició i emocions, va ser més que una simple presentació de figures falleres. Va ser una immersió en la riquesa cultural i social del col·lectiu faller, en la qual cada detall estava meticulosament preparat per a ressaltar el valor de cinquanta anys d’història, amistat i dedicació.

PUBLICITAT

Tot i que el nom dels padrins i fallers d’honor es mantenia com un secret gelosament guardat fins al moment precís, l’expectativa i l’emoció eren palpables en l’aire. Quan el president de la comissió, Rafael Chordá López, acompanyant en tot moment per president infantil, Joan Peris Calatayud, va lliurar els sobres amb els noms a les presentadores de l’esdeveniment, Gema Chordà Candel i Mireia Climent Murillo, una onada d’emoció va inundar la sala, recordant a tots la profunda connexió que existeix entre els membres de la Falla Sant Domènech.

Mireia Climent Murillo i Gema Chordà Candel
Fallers d’honor, Richard Garrigues González i Mari Carmen Frances Aparicio
Padrins, Pau Rocher Llàcer i Gema Chordà Candel

Amb la presència destacada de les Falleres Majors de Castelló, Rosa Remolí Daràs, i Gemma Ubeda Sauco, acompanyades per les seues Corts d’Honor, l’ocasió va adquirir un resplendor addicional, donant suport a la idea que la festa fallera no només és un esdeveniment, sinó una experiència compartida i un record per a la posteritat.

Falleres Majors de Castelló, Rosa Remolí Daràs, i Gemma Ubeda Sauco

A més, cal destacar els fallers d’honor, Richard Garrigues González i Mari Carmen Frances Aparicio, així com dels padrins, Pau Rocher Llàcer i Gema Chordà Candel. També, la participació de l’alcaldessa de Castelló, Horte Gómez Llácer, i el president de la Junta Local, Jesús Marrahí, va engrandir encara més l’esdeveniment.

Després d’una nit de celebració i comunió, la Falla Sant Domènech es prepara per a una temporada plena de festivitats i actes commemoratius en honor al seu llegat de cinc dècades. Amb les seues Falleres Majors liderant el camí, la comissió abraça el futur amb confiança i esperança, recordant sempre les arrels que els uneixen i els valors que els defineixen com a poble.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací