- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

CN | Aida | Fotos: Joanjo Puertos

En una jornada plena de descobriments i emocions, l’edifici de la INMAVI va celebrar ahir dissabte una jornada de portes obertes per mostrar al públic el seu renovat espai. Situat al carrer Salvador Gil, núm. 15, aquest històric edifici ha experimentat una transformació significativa gràcies a les iniciatives de l’Ajuntament de Castelló.

PUBLICITAT

Abans de la seua nova vida com a espai cultural, la INMAVI va tenir diverses funcions al llarg dels anys, des de ser una fonda en el segle XVII fins a convertir-se en una cooperativa dedicada a la producció de mobles de fusta. Ara, amb una rehabilitació completa, l’edifici s’ha convertit en un lloc versàtil, destinat a albergar conferències, exposicions i oferir un espai per a la participació.

La jornada de portes obertes van assistir una àmplia i variat tipus de visitants, permetent-los explorar les diverses àrees renovades de la INMAVI. Els assistents han tingut l’oportunitat de conéixer la rica història de l’edifici i comprendre la seua importància com a nucli cultural a Castelló.

Castelló Notícies va estar present a l’esdeveniment, capturant fotografies i unes paraules als protagonistes com antics treballadors de la fàbrica de mobles, assistents a l’acte i de l’alcaldessa de Castelló, Horte Goméz Llácer, així com realitzant unes fotos per capturar l’essència d’aquesta jornada emocionant. Podeu veure el vídeo ací dalt i les imatges a continuació.

12012024-INMAVI - portes obertes_129

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací