- PUBLICITAT -

 

La Consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica Rosa Pérez Garijo visitarà dimecres el nostre poble per a retre homenatge a les Víctimes de l’Holocaust de la Ribera Alta en un reconeixement públic.

Dimecres 28 de juliol a les 18 hores visitarà la Consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica el nostre Auditòri Rex per a fer lliurament d’unes ceràmiques a 27 de les víctimes de l’holocaust de la nostra comarca en un homenatge merescut a aquestes persones que, després de patir la Guerra Civil i l’exili, van acabar en els camps de concentració nazi, especialment Mathausen i Gusen.

PUBLICITAT

La visita s’emmarca en una sèrie de visites a les diferents comarques valencianes per a retre un merescut homenatge a aquelles víctimes que en molts dels casos van morir després d’una tortura física i mental, on les feien treballar sense descans amb falta d’alimentació fins l’esgotament.

A l’acte assistiran els familiars de les víctimes, així com els diferents ajuntaments dels pobles amb víctimes de l’Holocaust.També, intervendrà Carles Senso com a expert en Memòria Democràtica de la comarca.

Per a tranquil·litat i seguretat de l’assistència es compliran tots els protocols Covid-19.

- PUBLICITAT -