- PUBLICITAT -

CN | Aida

Dissabte passat, 2 de març, els carrers de Castelló es van encendre de color i alegria amb la Cavalcada del Ninot de les falles 2024. Amb un inici a les 18.30 hores a la plaça de l’Ermita, la cavalcada va recórrer els principals carrers del poble fins a arribar a la plaça de l’Església, on va concloure.

 

Falla l’Almenà

Falla País Valencià

PUBLICITAT

Des de carrosses engalanades amb un discjòquei fins a xarangues de música i dansa, els participants van exhibir les seues creacions artístiques amb orgull i entusiasme, captivant l’atenció dels espectadors al llarg del recorregut. Amb la música de les bandes de música de fons, els assistents van poder gaudir d’un espectacle vibrant i ple de vida.

Falla Les Moreretes

Falla Sant Rafael

Aquest any, la Cavalcada del Ninot va ser una mostra de la creativitat i el talent dels artistes dels col·lectius fallers, que van treballar per aportar un toc màgic a aquesta celebració. Des dels fallers infantils fins als fallers grans, el vestuari que portaven va captivar la mirada del públic, transportant-los a un món de fantasia i diversió.

Falla El Mercat

Falla Sant Domènech

Per immortalitzar aquesta jornada única, us deixem un grapat de fotos que captiven els moments més divertits i plens d’alegria de la festa. Amb l’esperança que la cavalcada del ninot de les falles 2024 haja deixat un record en el cor de tots els assistents, continuem esperant amb il·lusió els pròxims esdeveniments que ens deparen les festes falleres.

Per veure l’àlbum de fotos complet piqueu ací.

02032024-Cavalcada del ninot - falles 2024_30

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací