- PUBLICITAT -

 

Ha arribat el canvi. Finalment, les eleccions municipals del 24 de maig del 2015 han sigut definitives perquè Castelló decidisca que els propers 4 anys vol un govern d’esquerres, i el tindrà. Des de GCIE-C volem fer arribar a tot el poble de Castelló el nostre més sincer agraïment per una nova demostració d’esperit democràtic i cívic de la nostra gent. La festa de la democràcia es va desenvolupar amb total normalitat i això volem destacar-ho, perquè és una mostra més de la bona convivència i respecte que alberguen els veïns de Castelló.
Els resultats de les eleccions municipals al nostre poble han donat la possibilitat de governar als partits d’esquerres que van presentar candidatura. Des de l’agrupació GCIE-C volem transmetre el ferm desig d’arribar a acords i fer fora el PP del govern de l’ajuntament, perquè lluny d’interessos partidistes, pensem sempre en què és el millor per a Castelló i, hui dia, el millor és un canvi que garantisca una altra forma de governar, més oberta a la ciutadania, participativa, progressista i justa, perquè així és com entenem que hem d’aplicar la nostra manera de fer política.
Enrere queden els esforços de la campanya perquè no hi ha temps per a celebracions. El nostre poble i el nostre país reclamen una acció immediata de les institucions, i amb això estem. La confiança que han dipositat en nosaltres els ciutadans de Castelló s’ha de veure transformada proporcionalment en treball, en esforç, en sacrifici… tenim urgències i res ha de frenar tota la il·lusió que ens ha generat este resultat.
Castelló ha parlat i ha dit ben alt i ben fort que necessita un canvi i ara és el moment d’unir els esforços i assumir el repte perquè definitivament el canvi es produïsca. Cal recuperar l’essència de Castelló, fer-lo recognoscible mitjançant el respecte a la seua cultura i el seu tarannà alegre i combatiu i fer-ho des de la institució més propera, l’Ajuntament. Castelló és la nostra prioritat, el que ens ha llevat la son en els darrers anys i la raó de la nostra candidatura.
No et fallarem Castelló, el repte és enorme, la il·lusió infinita. Amb valentia!

GCiE-Compromís

- PUBLICITAT -