- PUBLICITAT -

CN | Aida | Fotos: Joanjo Puertos

El passat dissabte, 28 de gener de 2023, el Teatre Ideal de Castelló es va il·luminar amb l’esplendor de la presentació de la seua Fallera Major de la Falla l’Almenà, Maria González Fons. Després d’un any d’expectació, els membres de la falla i els ciutadans de Castelló tindran l’oportunitat de veure imatges d’aquest moment tan especial.

L’esdeveniment va ser tot un èxit, destacant-se per la seua elegància i l’alegria que va omplir el teatre. Amb una atmosfera de festa, Maria González Fons va ser presentada com la màxima representant de la comissió fallera, portant amb orgull el seu paper com Fallera Major de 2023 durant tots aquest any passat.

PUBLICITAT

L’escenari es va convertir en el punt de trobada per a la comunitat fallera, amb els membres de la comissió i els assistents admirant l’encant de Maria. Recorde que el protocol de presentació va incloure paraules emotives, moments d’entreteniment i reconeixements a persones clau de la falla.

Per aquells que no van poder assistir o que desitgen reviure aquesta jornada tan significativa, es posa a disposició un àlbum fotogràfic complet que captura els instants màgics de la presentació. Cliqueu ací per veure l’àlbum complet.

La Falla l’Almenà continua amb el seu compromís de mantenir viva la tradició fallera i crear moments inoblidables per als seus membres. La presentació de la seua Fallera Major Maria González Fons és, sense dubte, un dels capítols més destacats de la temporada fallera del 2023.

Presentació Falla l’Almenà – Maria

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -