- PUBLICITAT -

L’Esdeveniment Nadalenc de l’Ajuntament ompli la plaça de rialles i emocions familiars

CN | Aida | Fotos Joanjo Puertos

Castelló va viure una autèntica festa màgica, ahir 23 de desembre amb l’Esdeveniment del Pare Noel, una trobada organitzada per l’Ajuntament de Castelló que va atraure moltes famílies. La plaça de l’Ajuntament es va transformar en un escenari encantador, i la participació massiva va fer que l’ambient estiguera carregat d’alegria i expectació.

L’esperada trobada amb el Pare Noel va ser tot un èxit, amb els més menuts vivint una experiència única plena de màgia i il·lusió. L’espai temàtic dedicat al Pare Noel va oferir un espai encantador, mentre que el mercat de jocs amb decoracions nadalenques va proporcionar entreteniment per a tota la família.

PUBLICITAT

Els tallers creatius van ser un punt àlgid, permetent als més xicotets experimentar amb la seua creativitat i descobrir noves sensacions. L’animació va garantir que la jornada fos divertida per a tots, creant un ambient festiu i càlid.

Amb la participació de moltes famílies, la festa va ser un èxit rotund, i els assistents van poder gaudir de rialles i moments únics en família. L’Ajuntament de Castelló va aconseguir crear un esdeveniment especial que va contribuir a enriquir l’esperit nadalenc del nostre poble. Per a aquells que no van poder assistir, es pot reviure la màgia a través d’un ‘grapaet’ de fotos de l’esdeveniment.

- PUBLICITAT -