- PUBLICITAT -

 

L’Ajuntament de Castelló començarà una nova campanya per a reforçar la seguretat viària a Castelló.

La nova campanya se centrarà els pròxims mesos a realitzar controls de la velocitat dins de la població mitjançant radars mòbils.

PUBLICITAT

Ja en el mes d’abril de 2019 l’Ajuntament de Castelló es va adherir a la normativa de ser ‘Poble 30 km’, ara des de fa uns mesos és la Direcció General de Trànsit (DGT) la que activa el canvi normatiu i que afecta a tots els carrers de Castelló.

Les conductores i conductors castelloners hauran de ser, a partir de hui, especialment prudents a l’hora de circular per l’entorn urbà, així com per les rondes, ja que L’Ajuntament de Castelló engegarà una nova campanya per a reforçar la seguretat viaria a Castelló a conseqüència de les contínues queixes de la ciutadania i que les mesures preses fins ara han sigut estèrils i no podem omplir el poble de bandes reductores i que la Direcció General de Trànsit (DGT) ha activat la nova normativa donant més cobertura als Ajuntaments.

L’Ajuntament de Castelló endurirà encara més el control de la velocitat, una decisió que s’ha pres amb l’objectiu de millorar la seguretat viària, s’instal·larà un radar mòbil per vigilar la velocitat a les vies urbanes del municipi.

L’Ajuntament de Castelló durà a terme, en els pròxims dos mesos, una campanya de control de velocitat dels vehicles mitjançant la instal·lació d’un radar mòbil. L’objectiu principal d’aquesta campanya és fer controls de la velocitat de circulació de motocicletes i vehicles dins del municipi, per tal de controlar i millorar la seguretat viària de la població.

El radar mòbil s’instal·larà en diferents emplaçaments del nucli urbà. Els criteris per decidir aquestes ubicacions combinen les dades derivades de l’anàlisi de la sinistralitat al poble, de detecció d’excés de velocitat per part de la Policia Local de Castelló i per demandes veïnals.

Des de l’Ajuntament es recorda la importància de respectar els límits de velocitat establerts i la necessitat d’adaptar la conducció a les condicions de seguretat de la via.

Aquests controls de velocitat estan dirigits a detectar i denunciar aquells vehicles que superen, dins dels marges legals establerts, la velocitat permesa al municipi; amb la voluntat de millorar la qualitat de vida i seguretat de la ciutadania de Castelló.

Les dades obtingudes en aquests controls es recolliran en un informe que permetrà analitzar i proposar altres mesures complementàries de pacificació del trànsit.

També s’està estudiant instal·lar als carrers més senyals intel·ligents per tal que la ciutadania tinga en tot moment la informació amb la velocitat que circula i així no superar els 30 km/h.

Font: – Alcaldia
- PUBLICITAT -