- PUBLICITAT -

Hui farà més calor al centre i al sud del País Valencià on els termòmetres tocaran i fins i tot superaran els 30 graus.

La tardor de moment està seguint els passos de l’estiu. Des del passat mes de maig, i després d’una primavera fresca i plujosa, les temperatures han estat per damunt del que toca… i això ni és bo ni és convenient.

El dia comença hui amb núvols alts i a l’espera que les temperatures pugen tant o més que ahir. Pot ser que a la costa els termòmetres marquen valors semblants als d’ahir, però al centre i al sud, on es deixarà sentir el llebeig, podran arribar i fins i tot superar els 30 graus.

PUBLICITAT

Demà dimecres la borrasca Beatrice continuarà deixant pluges generals a l’oest i nord-oest de la Península, deixarà el cel cobert al centre peninsular, on només cal esperar plugims dèbils, i a les nostres latituds continuaran arribant els núvols trencats acompanyats de calitja i de calor.

Tampoc cal esperar novetats per als últims dies de l’octubre. Potser divendres tinguem el cel més ennuvolat i baixen lleugerament les temperatures, però poc més cal esperar d’un oratge que continuarà bloquejat per les altes pressions del centre del Mediterrani, que no permeten entrar en joc cap borrasca que puga alterar la dinàmica meteorològica.

Passeu bon dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -