- PUBLICITAT -

La tenda de referència en productes de pintura i ferreteria a Castelló ara ofereix solucions completes per a la construcció i manteniment de l’habitatge

CN | El Calsinar

El Calsinar, empresa coneguda per la seua àmplia gamma de productes de pintura i ferreteria, fa un pas endavant en la seua evolució com a empresa de serveis i amplia la seua oferta amb una nova línia de material de construcció. A partir d’ara, els clients podran trobar tot el que necessiten per a la construcció i manteniment del seu habitatge en un sol lloc.

La nova línia de productes inclou una variada gamma de materials de construcció com ara arena, blocs, rajoles, ciment de tot tipus, morters, i molt més. Aquesta ampliació permetrà a El Calsinar oferir solucions integrals tant a professionals del sector com a particulars que busquen productes de qualitat per als seus projectes.

A més dels nous productes de construcció, El Calsinar manté la seua completa oferta en ferreteria, incloses eines específiques per a la construcció com paletes, calderetes, tal·loses, formigoneres, ‘carretilles’, entre altres. Aquesta combinació de productes assegura que els clients disposen de tot el necessari per a dur a terme qualsevol projecte de millora i manteniment de l’habitatge.

El nostre objectiu és continuar oferint solucions integrals als nostres clients“, comenta Vicent González el gerent d’El Calsinar. “Amb aquesta nova línia de productes de construcció, reafirmem el nostre compromís de proporcionar materials de qualitat i eines necessàries per a qualsevol projecte.”

El Calsinar convida tots els seus clients a visitar la tenda per descobrir aquesta nova oferta i beneficiar-se dels seus productes i serveis ampliats, amb aquestes novetats, El Calsinar continua consolidant-se com una tenda de referència a Castelló, oferint sempre els millors productes i solucions als seus clients.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací