- PUBLICITAT -

CN | Aida | El Calsinar

‘El Calsinar’, la coneguda tenda de pintura i ferreteria de referència a Castelló, anuncia amb una nova incorporació al seu ventall de serveis: la duplicació de claus.

Amb l’objectiu de millorar i oferir solucions més àgils i diverses, ‘El Calsinar’ ha adquirit dues noves màquines de copiar claus. Aquestes màquines, del tipus serra i multipunt, permeten una reproducció precisa i fiable de claus per a tota classe de necessitats: des de les claus de casa fins als sistemes de seguretat més avançats.

Estem molt contents d’ampliar els nostres serveis amb la duplicació de claus“, afirma Vicent González, propietari de ‘El Calsinar’. “Ara podrem oferir als nostres clients una solució convenient i eficient per a les seues necessitats diàries de claus, i ho fem amb la mateixa dedicació i atenció al client que sempre ens ha caracteritzat.”

PUBLICITAT

Aquest nou servei ja es troba disponible a ‘El Calsinar’, i els clients poden acostar-se a l’establiment i gaudir de la comoditat i la qualitat que ofereix aquest servei de duplicació de claus. Amb aquesta ampliació, ‘El Calsinar’ reafirma el seu compromís amb la comunitat de Castelló i la seua vocació de ser el soci de confiança en tot allò relacionat amb ferreteria,  pintura i comandaments a distancia.

PISCINA OFERTA

No dubteu a visitar-nos i provar el nostre servei de duplicació de claus. Estarem encantats d’ajudar-vos a trobar la solució perfecta per a les vostres necessitats. Us esperem a ‘El Calsinar’!

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací