- PUBLICITAT -

Mireia Montilla, del Club de Patinatge de Castelló, convocada per a representar Espanya en els World Skate Games d’Itàlia 2024

CN | Aida

Mireia Montilla Sánchez, patinadora del Club de Patinatge de Castelló, ha estat oficialment convocada per la Reial Federació Espanyola de Patinatge per a formar part de la selecció espanyola de Solo Danza en la categoria júnior als World Skate Games d’Itàlia 2024. El mundial de Patinatge Artístic es disputarà del 8 al 21 de setembre a la ciutat de Rímini, i reunirà els millors talents de tot el món.

El Comité Nacional de Patinatge Artístic ha confirmat la llista de patinadors i patinadores que representaran Espanya en aquesta important competició. Mireia Montilla, destacada per les seues habilitats i dedicació en la modalitat de Solo Danza, competirà amb altres joves promeses del patinatge internacional, portant amb ella l’orgull del Club de Patinatge de Castelló.

Mireia Montilla

A més de Montilla, la selecció espanyola inclou altres patinadors en diferents categories. En la modalitat de Solo Danza júnior, Joel Ribeiro Díaz i Joan Jardí Marco competiran en la categoria masculina, mentre que en la categoria sénior, Natalia Baldizzone Morales i Lidia Mateo Vázquez representaran Espanya en la categoria femenina, junt amb Aleix Bou Bravo i Ot Font Fernández en la masculina.

L’equip tècnic que acompanyarà als patinadors espanyols a Rímini estarà format per Carmen Garcia, com a responsable de les seleccions, Angélica Morales, com a tècnica oficial de Dansa, i Oscar Molins, com a tècnic oficial de Lliure i Línia. Aquesta selecció de professionals treballarà per assegurar-se que els patinadors espanyols competisquen al màxim nivell i obtinguen els millors resultats possibles.

Carlota Climent, Jimena Cervera, Gema Gilabert i Mireia Montilla

Mireia Montilla ha estat un pilar fonamental del Club de Patinatge de Castelló, destacant-se en nombroses competicions en l’àmbit nacional i internacional. La seua convocatòria per als World Skate Games és un reconeixement al seu talent, esforç i passió pel patinatge artístic.

La comunitat de Castelló espera amb impaciència veure a Mireia competir en Itàlia, i desitja que la seua actuació siga brillant. Aquesta oportunitat no només és un orgull per al club i la ciutat, sinó també una inspiració per a tots els joves patinadors que somien en arribar als més alts nivells del patinatge artístic.

Mireia amb les entrenadores del Club de Castelló Ana Gascó i Iris Esper

Enhorabona a Mireia Montilla i a tot l’equip tècnic i de suport del Club de Patinatge de Castelló per aquest gran assoliment. Esperem que torneu amb grans èxits i records inesborrables dels World Skate Games 2024.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací