- PUBLICITAT -

Castelló es prepara per a l’espectacle anual de l’Escola de Patinatge, amb una temàtica circense que promet sorprendre a tots els assistents

CN | Aida

El pròxim dissabte, 22 de juny, a les 19.30 h, el pavelló del poliesportiu Antoni Escuriet es convertirà en un escenari màgic on els patinadors de l’Escola de Patinatge de Castelló mostraran les seues habilitats en el Festival 2024. Amb una temàtica inspirada en el circ, al voltant de 60 xiquets i xiquetes, des dels 3 fins als 17 anys, es transformaran en pallassos, malabaristes i mags per a oferir un espectacle únic.

Aquest esdeveniment anual marca el final del curs de l’escola de patinatge i és un moment molt esperat tant pels participants com per les seues famílies i la comunitat local. Els joves patinadors han estat assajant amb dedicació i entusiasme amb la guia experta de les seues monitores, que han treballat incansablement per assegurar que cada detall siga perfecte.

Les monitores Ana Casanova, Maica López, Lucia Climent i Amanda Llorens han preparat el festival amb gran il·lusió i passió, aconseguint que cada patinador se senta part d’aquest gran espectacle. El seu esforç i dedicació es veuran reflectits en les actuacions dels xiquets, que prometen deixar el públic bocabadat amb les seues habilitats i creativitat.

El Festival de l’Escola de Patinatge de Castelló no és només una oportunitat per a veure el talent dels joves patinadors, sinó també per a gaudir d’una vesprada plena de diversió i màgia. Els organitzadors conviden a tota la comunitat a assistir i gaudir d’aquest espectacle circense que, sens dubte, serà una experiència inoblidable per a tots els presents.

No us perdeu l’oportunitat de veure el circ arribar a Castelló de la mà dels patinadors i patinadores de l’Escola de Patinatge. Us esperem el dissabte, 22 de juny, a les 19.30 h al pavelló del poliesportiu Antoni Escuriet.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací