- PUBLICITAT -

A7 Triatló aconsegueix l’ascens a 2a Divisió tant en la secció Femenina com en la Masculina

CN | Aida

El passat dissabte, 8 de juny, la localitat de Vinaròs va acollir el Campionat Autonòmic de Triatló per Equips, coincidint amb la 6a prova de la Lliga de Clubs | Caixa Popular de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana. L’equip A7 Triatló de Castelló va destacar amb una impressionant actuació que els va assegurar l’ascens a la 2a Divisió Autonòmica tant en la secció femenina com en la masculina.

Participació i Resultats

A7 Triatló va competir amb tres equips: dos masculins i un femení. La prova es va disputar en format a contrarellotge per equips, amb cada equip format per entre 4 i 6 integrants. El temps del quart participant en travessar la meta va ser el determinant, assegurant que cap component es distanciés més de 30 segons.

Equip A Femení format per: Ainhoa Chorda, Carla Albero, Olga de Haros, Raquel Ballester i Laia Jorques.

PUBLICITAT

Equip A Masculí format per: Jose Rubio, David Martí, Nacho Tomás, Andrés Calatayud, i Roberto Jordan.

Equip B Masculí format per: Vicent Grimaltos, Carlos Sebastián, Joan Gaitan i David Jorques

Competició

La competició va començar a les 15 h, amb sortides escalonades cada minut. A causa del temporal i la bandera roja, la natació es va reduir a uns simbòlics 100 metres, seguit per 20 km de ciclisme amb pujada a l’ermita, i un recorregut de carrera de 5 km pel passeig de la platja de Vinaròs.

Resultats Finals

Els equips de A7 Triatló van obtenir els següents resultats:
Equip A Femení: 5es classificades a la Lliga Promoció, 23es al Campionat Autonòmic.
Equip A Masculí: 1rs classificats a la Lliga Promoció, 14ns al Campionat Autonòmic.
Equip B Masculí: 18ns classificats a la categoria Òpens.
Ascens a la 2a Divisió Autonòmica
Amb aquests resultats i mancant una prova per disputar, tant la secció masculina com la femenina han assegurat l’ascens a la 2a Divisió Autonòmica de Triatló. A més, l’equip masculí s’ha assegurat una posició de podi a la Lliga de Promoció, amb opcions de disputar la primera posició en l’última jornada de lliga que tindrà lloc el pròxim 30 de juny al Campionat Autonòmic de Triatló Standard a Navajas, Alt Palància.