- PUBLICITAT -

| Galeria | La campiona del món de Solodance Júnior va ser rebuda per una seixantena de persones

CN | Aida

El passat diumenge, 22 de setembre, a les portes del pavelló Antoni Escuriet de Castelló va acollir un emotiu homenatge a Mireia Montilla, recentment coronada campiona mundial de Solodance Júnior 2024. L’acte, organitzat pel Club de Patinatge de Castelló, va reconéixer també el paper clau de les seues entrenadores, Iris Espert i Anna Gascó, en el camí cap a l’èxit.

Unes 60 persones, majoritàriament vinculades al Club de Patinatge de Castelló, es van congregar per donar la benvinguda a Montilla i aplaudir la seua brillant trajectòria, que inclou no només el títol mundial, sinó també els campionats d’Espanya i d’Europa aconseguits enguany. No obstant això, malgrat la importància de l’esdeveniment, va sorprendre l’absència de representació de l’Ajuntament de Castelló, fet que no va passar desapercebut entre els assistents.

Anna, Mireia i Iris

Durant l’acte, es va destacar l’esforç i la dedicació de Mireia, així com la feina de tot l’equip tècnic que l’ha acompanyada en aquest any històric. No es va oblidar tampoc de reconéixer la resta de patinadores del club, que han fet del patinatge a Castelló un referent a nivell nacional i internacional.

L’esdeveniment va ser un èxit per l’ambient de celebració i agraïment cap a les campiones. Es va posar de manifest l’orgull de tot el poble per una fita que col·loca el Club de Patinatge de Castelló a la primera línia de l’esport mundial.

Mireia, emocionada, va rebre l’afecte dels presents, entre els quals es trobaven familiars, amics i membres del club. En finalitzar, es va felicitar tant Mireia com a totes les seues companyes, així com a les seues famílies i entrenadores, per l’èxit i el treball constant que les ha portat fins al més alt.

Campiona mundial Mireia Montilla - Club Patinatge Castelló 2024065

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací