- PUBLICITAT -

CN | Maria

Ahir, divendres 18 d’octubre, Castelló va viure una jornada plena d’activitats amb l’inici de la II Fira del Comerç i Tapa, celebrada a l’Espai Multiús de la localitat. L’esdeveniment va començar a les 17.30 h amb un berenar saludable per als més menuts, organitzat amb la col·laboració de Videca i l’Agustino. Aquesta activitat va ser tot un èxit, ja que les xiquetes i xiquets van poder gaudir de fruites fresques i saludables mentre aprenien la importància de mantenir bons hàbits alimentaris des de la infància.

Després del berenar, la Globotada infantil va omplir l’ambient de color i diversió, creant un moment màgic per a les famílies presents. L’animació infantil va continuar amb un taller de Pyssla, que es va allargar fins a les 20.00 h, oferint entreteniment creatiu per als més joves.

A les 19.00 h, es va dur a terme la recepció d’autoritats i la inauguració oficial de la fira. L’acte va comptar amb la presència de les diverses autoritats locals, destacant l’alcaldessa, Horte Gómez i el regidor de comerç, Oscar Noguera, així com els Festers Majors i Falleres Majors de Castelló, a més de David Oliver, director de Caixa Popular d’Alberic, una de les entitats col·laboradores de la fira. L’Associació de Serveis i Comerç de Castelló (ACC) va expressar el seu agraïment a tots els negocies implicats i va destacar la importància de la col·laboració entre negocis per al desenvolupament d’esdeveniments com aquest, que enforteixen el teixit comercial de la comarca.

David Oliver i Vicent González

Un dels moments destacats va ser la concentració d’escacs, on tant joves com adults van gaudir d’aquest esport en un ambient ludic i familiar, fent de la fira un esdeveniment per a totes les edats.

Amb una àmplia oferta de comerç, oci i gastronomia, aquesta segona edició de la Fira del Comerç i Tapa es presenta com un referent no sols per a Castelló, sinó també per a les localitats veïnes. El cap de setmana continua amb moltes més activitats, convidant tothom a gaudir d’aquest esdeveniment que uneix tradició, diversió i suport al comerç local.

Galeria fotos

Fira Comerç i Tapa - 2024 -div_19

Hui, la Fira del Comerç i Tapa continua amb més activitats per a tota la família, incloent multiaventura, tallers creatius i música en directe. A continuació, podeu consultar la programació completa per no perdre cap detall d’aquest cap de setmana ple de diversió i gastronomia local.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací