- PUBLICITAT -

Tres patinadores representen el club castelloner a la Copa Catalana de Solodance a Barcelona

CN | Aida

Aquest cap de setmana, les patinadores Naia Mateu, Carla Navarro i Meritxell Carrascosa han estat les encarregades de representar tant el seu club com la Comunitat Valenciana a la Copa Catalana de Solodance, celebrada a Barcelona. Les tres joves esportistes van viatjar amb l’equip valencià i les seues famílies per competir en aquest esdeveniment, que marca una de les últimes competicions de l’any.

Carla Navarro Alcover ja ha obtingut un excel·lent resultat, proclamant-se subcampiona en la categoria infantil. El seu esforç i treball diari han estat recompensats amb aquest merescut èxit. Ara, és el torn de Meritxell Carrascosa, que competirà en la categoria cadet, i de Naia Mateu, en la juvenil. Amb grans expectatives posades en elles, el club els desitja molta força en aquesta fase final del torneig i espera que tant el públic com els jutges gaudisquen del seu talent sobre rodes.

Fotos Facebook Club

Aquestes joves guerreres continuen demostrant el seu alt nivell en l’esport del patinatge, deixant el llistó valencià ben alt en competicions d’àmbit nacional.

May be an image of text

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací