- PUBLICITAT -

 

Amics de la Ribera, els Professors i Tio i nebot, campions del Torneig de Mestres de Carcaixent 2020 que dóna per finalitzat el Circuit 2020

Tio i nebot (els castelloners Armando i Izan) aconseguiren la victòria

Les pistes de pàdel de la piscina municipal de Carcaixent van acollir diumenge l’últim torneig del Circuit Intercomarcal de Màdel 2020.

PUBLICITAT

El Torneig de Mestres, una de les novetats d’aquest Circuit, va reunir els millors equips del rànquing de segona i primera, així com altres equips de la categoria iniciació i els millors jugadors infantils del Circuit.

Tot i realitzar-se a porta tancada a causa de les últimes restriccions ocasionades per la pandèmia, es va poder viure un gran ambient al llarg de tot el matí, on a partir de les 9.30 h es van poder viure partides molt disputades que van poder concloure en les diferents finals cap a les 13.30 h en una gran jornada.

Presentació de la final de primera. Foto. Madelpilota

En categoria Iniciació, després d’una final molt disputada, Tio i nebot (els castelloners Armando i Izan) aconseguiren una victòria a davant Alberic-El Genovés.

El segona categoria, els Professors B, que han realitzat un final de Circuit espectacular, guanyaren davant els campions del Circuit Team Patraix.

Mentre que en primera categoria, els campions del circuit Amics de la Ribera aconseguiren el títol del torneig davant Team Patraix, que donava la sorpresa al classificar-se també per a la final de primera.

A més a més, el torneig també va tenir un torneig individual infantil amistós, on els més menuts poderen gaudir d’aquest nou format.

En acabar el torneig es va realitzar l’entrega de trofeus a tots els finalistes de les categories, i es va donar per finalitzar el Circuit Intercomarcal de Màdel 2020.

Amics de la Ribera campions del Circuit i del Torneig de Mestres de Carcaixent 2020. Foto. Borja Moreno

Un Circuit de rècord

Tot i els entrebancs que ha anat sofrint a causa de la pandèmia, el Circuit ha sabut sobreposar-se i reinventar-se. Per quart any consecutiu s’ha finalitzat una competició que és pionera en el món de la pilota a mà, i que ha comptat amb prop de 100 equips i 200 jugadors i jugadores de totes les edats que han gaudit del màdel en les diferents categories.

Els 10 tornejos del calendari, han viatjat per 6 comarques diferents durant més de 4 mesos de competició, i on els clubs amfitrions s’han bolcat en l’organització de cada esdeveniment per intentar superar-se torneig darrere torneig.

Cal agrair també la col·laboració dels diferents ajuntaments i patrocinadors, que sense ells no haguera sigut possible la realització de la competició.

Després de realitzar la valoració del Circuit que acabem de finalitzar, l’equip organitzador ja es troba des de hui treballant en la confecció Circuit 2021, un Circuit que el món de la pilota a mà espera amb moltes ganes, i de segur que tornarà a complir les expectatives.

Tota la informació a www.madelpilota.com

- PUBLICITAT -