- PUBLICITAT -

CN | Aida | Àlbum de fotos Joanjo Puertos

Castelló, 6 de juliol de 2024 – Aquest passat divendres, l’auditori Rex de Castelló va ser l’escenari d’una trobada musical molt especial dins de la XXI Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals. L’esdeveniment va començar a les 20.00 h i va reunir dues destacades corals: la Coral Veus de La Pobla i la Coral SM Lira Castellonera, dirigida per Sixto Franco Llopis.

La campanya, coneguda pel seu objectiu de fomentar l’intercanvi cultural i musical entre diferents agrupacions, va oferir una vetllada plena de diversitat i riquesa musical. Els assistents van gaudir d’un programa variat que va posar de manifest la qualitat interpretativa de les dues corals.

La Coral Veus de La Pobla, amb el seu repertori variat i la seua excel·lent interpretació, va compartir escenari amb la Coral SM Lira Castellonera, la qual, sota la direcció de Sixto Franco Llopis, ha aconseguit consolidar-se com una agrupació prestigiosa dins del panorama musical local.

L’esdeveniment va culminar amb una emocionant interpretació conjunta de “La Rosa de Paper,” poema de Vicent Andrés Estellés, que va ser el colofó d’una nit especial. Les veus de les dues corals es van unir en una actuació que va deixar una bona impressió en el públic assistent.

A més de la música, l’intercanvi cultural es va reflectir en un gest simbòlic: les dues corals es van intercanviar records com a commemoració d’aquesta trobada. Aquest detall va reforçar els vincles entre els músics i va destacar la importància de la col·laboració i la unitat en el món de la música coral.

La XXI Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals va demostrar, una vegada més, com la música pot unir comunitats i crear experiències compartides que transcendeixen més enllà de les notes i els acords. Des de CN, es vol animar a la continuació d’aquestes iniciatives plenes de música i cultura, que tan importants són per mantenir viva la tradició musical a les nostres comarques.

Els assistents van marxar amb un somriure i amb el record d’una nit plena de melodies i harmonia, esperant amb ànsies el pròxim esdeveniment de la SM Lira Castellonera.

Àlbum de fotos de Joanjo Puertos

Trobada de Veus Corals - Cor Lira Castellonera 2024_163

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací