- PUBLICITAT -

 

Álvaro García i Sofia Rodríguez guanyen el XVIII Trofeu Fira de Santa Llúcia de ciclocròs a Castelló

La dotzena cita de la Challenge, organitzada pel CC Vva. de Castellón, ha reunit més de 350 ciclistes

La localitat valenciana de Castelló (Ribera Alta) ha acollit, aquest diumenge, la dotzena prova puntuable per a la Challenge de ciclocròs de la Comunitat Valenciana – Trofeu ULB. El XVIII Trofeu Fira de Santa Llúcia, organitzat pel CC Vva. de Castellón, ha reunit més de 350 ciclistes de totes les edats.

PUBLICITAT

En la prova elit i sub23, el triomf ha sigut per a l’elite Álvaro García (Big Bikes Carlet) que ha superat a Miguel Calataiud (GSport) i a Raül Ballester (Mister Biker). El primer sub23, cambra en meta, ha sigut Borja Altur. Li han acompanyat al podi el líder Édgar Teno (CC Bicistore València) i Adrián Aranda (Radical Bike Ontinyent).

La millor fémina ha sigut la sub23 Sofia Rodríguez (Sopela Womens Team) per davant de les elit Eva Valero i Eva Belda ambdues del Big Bikes Carlet.

En categoria junior, Álex Bou (Hyundai Koryo Car – Dstrel) s’ha imposat per 21” a Jordi Constantino (Ginestar-ULB Sports) i a Joan Llácer (Hyundai Koryo Car – Dstrel).

En cadets el millor ha sigut Jordi Seguí (Multiesport-UC Montgó Dénia) seguit de Miguel Solera (Cicles Net – Merida) i Iván Gomar (Restaurant Safir Team). Ainara Albert (Delikia Ginestar) s’ha imposat en la prova de fémines cadet, seguida per Vania Rico (CC Tibi AMSonido) segona, i Lucia Martin (Hyundai Koryo Car – Dstrel), tercera.

En màster 30, triomf per a Joaquín Ortega (Grupeta de la Safor CC) seguit de Moisés Arços (Velosol Cycling Team) i Jacobo Candel (CC Bicistore València). La primera fémina de la categoria ha sigut Sabrina Cerdà (Ferrer Bikes) seguida per María Jose Pastor (Spirit Bike) i Cristina Faus (CD Alcubikes).

En màster 40, victòria per a Javier Benítez (Mister Biker) sobre David Gallardo (CC BiciStore València) i Sergio Zarzoso (MTB 42 Castelló). La primera fèmina de la categoria ha sigut Blanca García (Cultbikes Specialized) seguida per Gracia Ivana Ferrer (Big Bikes Carlet).

En màster 50, triomf de Vicent Bonafé (Vés-ho Club Carlet) sobre el líder Javier Avellaneda (Ferrer Bikes) i Juan Antonio Altur (Eurolosa). Per la seua banda, en màster 60 s’ha portat la victòria Ignacio Gandos (UC Vinaros) per davant d’Abelardo Martínez (The Bike Run) i José Mesquita (Cicles Faustin), segon i tercer respectivament.

En les proves reservades a les Escoles de Ciclisme, els vencedors han sigut Martí Bravo (EC Sueca) i Alejandra Puente (CE Triasport) en infantils, Eric Igual (CC Bicicletes Sanchis) i Leyre Merlet (CC Guti Vinalesa – Rubio) en alevins i Vicent Andrés (CC Bicicletes Sanchis) i Carla Bañuls (CE Triasport) en principiants.

La Challenge de la Comunitat Valenciana de ciclocròs, que arriba enguany a la seua 34a edició i consta de 14 proves puntuables, ret homenatge pòstum a Pascual Momparler Gandia. Aquesta temporada compta amb el patrocini de ULB. La pròxima cita serà el 15 de desembre a Xàtiva.

Font de la informació: FCCV

Fotos: Valerià Benetó

Joanjo Puertos

- PUBLICITAT -