- PUBLICITAT -

Una celebració del 20é aniversari amb un missatge d’esperança i compromís envers el riu Xúquer

L’associació Xúquer Viu ha llançat el seu esperat vídeo musical “Xuquervivents“, una cançó commemorativa que celebra el 20é aniversari de l’organització. Aquesta col·laboració musical, fruit del treball conjunt de diverses persones compromeses, busca transmetre l’esperança i l’estima cap al riu Xúquer, animant a protegir-lo i defensar-lo com a patrimoni natural i social.

Xuquervivents” és una cançó que dona veu als sentiments, records i pensaments que el riu Xúquer desperta en cadascun de nosaltres. Des de l’instint de protecció fins a la sensació de pertinença i la joia que provoca el seu gaudi, aquesta cançó captura tot el que significa ser un “Xuquervivent“.

La lletra de “Xuquervivents” és el resultat d’un concurs titulat “Cantem pel Xúquer”, en el qual les lletres guanyadores de l’IES Berenguer Dalmau de Catarroja i el CEIP Tirant lo Blanc d’Alzira han estat utilitzades per crear la lletra de la cançó. La gravació del tema ha comptat amb la col·laboració de reconeguts músics valencians com Marta Burgos, Josep Nadal, Gem, Maria Faubel, Carola Mendoza, Dani Miquel, Toni de l’Hostal i David Payá. A més, els cors d’alumnes de diversos centres educatius de Catarroja, Alzira, Castelló i Sumacàrcer han afegit la seua veu a aquesta producció musical. L’enregistrament es va realitzar als estudis La Casona amb Josep Maravilla als controls, i el videoclip ha estat creat per Lluc Avellan de Totarriba Films.

Aquesta iniciativa, juntament amb les altres activitats organitzades per commemorar el 20é aniversari de Xúquer Viu, ha comptat amb el patrocini de Caixa Popular, l’Ajuntament de Castelló (La Ribera) i el Consorci de la Ribera. A més, els ajuntaments de Catarroja, Sumacàrcer i Alzira, juntament amb Escola Valenciana, han col·laborat activament en aquesta celebració.

Llançament del vídeo musical “Xuquerviventsés una oportunitat per unir-se a aquest moviment de compromís envers el riu Xúquer.

Destacant la importància de protegir i preservar aquesta joia natural que ens pertany a tots.

- PUBLICITAT -