- PUBLICITAT -

 

Xúquer Viu, ha commemorat el seu vinté aniversari

CN | Castelló

Xúquer Viu, l’organització dedicada a la conservació i promoció del riu Xúquer, ha commemorat el seu vinté aniversari amb la publicació d’un vídeo especial. Aquesta iniciativa arriba quinze dies després de la publicació del seu videoclip Xuquervivents, que ràpidament s’ha convertit en l’himne del Xúquer i ja ha superat les 3.200 visualitzacions.

Publicat el 31 de juliol, el vídeo d’aniversari vol celebrar dues dècades de treball incansable per a la protecció de l’entorn natural del Xúquer. Xúquer Viu ha estat un estendard en la lluita per la conservació de l’aigua i el medi ambient en la Ribera.

PUBLICITAT

 

La reacció del públic davant d’aquestes iniciatives ha estat molt positiva, evidenciant la importància que la societat atribueix a la conservació del medi ambient i la valoració del treball de Xúquer Viu.

“Esperem que us agrade. Som Xúquer Viu!” diu l’organització, reafirmant el seu compromís amb la causa ambiental i la seua connexió amb la comunitat que la recolza.

Amb aquestes accions, Xúquer Viu continua demostrant que la seua missió va més enllà de la simple conservació, esdevenint un punt de trobada per a totes i tots aquells que valoren i volen preservar la riquesa natural de la seua terra.

Felicitem i esperem veure molts més anys de dedicació i esforç per part de Xúquer Viu en defensa del nostre preciós entorn natural.

- PUBLICITAT -