- PUBLICITAT -

 

El pròxim 14 de juliol, a les 22.00 h, la plaça de l’Ajuntament de Castelló serà l’escenari del 17é Sopar i Festa de Xúquer Viu, una cita ineludible per a tots els amants de la natura, el medi ambient, i per descomptat, dels rius i la seua preservació.

L’esdeveniment comptarà amb l’actuació estel·lar d’Oscar Briz, qui amenitzarà la vetlada amb la seua música en directe. A més de l’entreteniment musical, durant la nit es lliuraran els guardons Aigua Clara i Tarquim Pudent, que reconeixen les persones i les iniciatives que han destacat en la defensa i la promoció del Xúquer i la seua conca hidrogràfica.

PUBLICITAT

Una de les atraccions més esperades de la nit serà l’estrena mundial del vídeo del projecte “Cantem pel Xúquer”, anomenat “Xúquervivents“. Aquesta iniciativa reuneix diferents artistes i col·lectius que, a través de la música, expressen la seua passió i el seu compromís amb la preservació del riu Xúquer. A més, també es presentarà el vídeo commemoratiu “Xúquer Viu 20 Anys”, que celebra dues dècades d’activisme i treball en pro de la protecció del riu.

Els interessats en assistir a l’esdeveniment poden adquirir els tiquets a Naturalment Herbolari, situat a la plaça de l’Ajuntament, 9, a Castelló. També és possible fer una reserva mitjançant correu electrònic a xuquerviu@hotmail.com o a través de WhatsApp al número 655 83 35 40. És important tenir en compte que cal dur un entrepà, i el preu de l’entrada és de 8 euros. Cal destacar que els menors de 5 anys tenen entrada gratuïta, però és necessari avisar prèviament per a reservar el seu lloc.

L’organització de l’esdeveniment està a càrrec de Xúquer Viu, amb la col·laboració de la Comunitat de Regants de Sueca i l’Ajuntament de Castelló. A més, l’esdeveniment compta amb el suport i la participació de diversos patrocinadors i col·laboradors. Entre els patrocinadors principals de l’edició “Xúquer Viu 20 Anys” es troben Caixa Popular, el Consorci de la Ribera i l’Ajuntament de Castelló. A més, diversos Ajuntaments, com Catarroja, Sumacàrcer i Alzira, i l’Escola Valenciana, han ofert la seua col·laboració per a fer possible aquesta gran celebració.

Amb aquest sopar i festa, Xúquer Viu continua la seua tasca tan important i necessària.

- PUBLICITAT -