- PUBLICITAT -

 

Aquest proper dissabte 28 de Juliol a les 09:00 h., a la piscina d’estiu municipal, tindrà lloc el XIV SOCIAL de NATACIÓ, organitzat pel Club de Natació Samaruc amb la col·laboració de l’Exc. Ajuntament del Poble de Castelló.

El XIV Social del CN Samaruc començarà a les 09:00 h. amb l’escalfament i tot seguit començarà la competició de natació.

Per poder participar pots inscriure’t el mateix dissabte al matí o passar per la piscina d’estiu municipal, de 16:00-18:00 h. de la vesprada, de dilluns a divendres, i inscriure’t a la seu del Club. Els nadadors no fa falta que estiguen federats, sols vindre amb ganes de participar i gaudir de la festa. La distància a nadar serà de 25 m per als més menuts (1 piscina) i de 50 m per als més fadrins.

PUBLICITAT

Obtindran medalles els tres primers classificats de cada prova i categoria. També hi haurà competició per equips de relleu i com a cloenda, la famosa “Australiana”.

Tot açò amenitzat amb el famós esmorzar de germanor abans de la competició, amb música i el tradicional “aigua-llimó” per sofocar la calor.

Una vegada finalitzada la XIV Competició Social de Natació, ho celebrarem tots i totes junts/-es amb el tradicional dinar de germanor.

Per altra banda, si desitges que el teu fill/-a continue practicant la natació una vegada finalitzat l’estiu, apunta’l al Club de Natació.

El Club de Natació Samaruc començarà la propera temporada 2018-2019 a partir del mes de Setembre. Si estàs interessat en apuntar-te tú i/o el teu fill/-a al Club de Natació no ho dubtes.

Pots telefonar al 639 216 360 i rebràs informació sense cap tipus de compromís.

Vine a nadar amb nosaltres i entra a formar part d’un col·lectiu interessat en la millora de la salut i qualitat de vida dels seus fills/-es mitjançant la pràctica d’un esport tan saludable com és la natació.

T’hi esperem!!
Que bote Samaruc!!
Club de Natació Samaruc

- PUBLICITAT -