- PUBLICITAT -

 

El Teatre Ideal acollirà la representació de l’obra de teatre “Xiquetes que no tenim ni puta idea”, una experiència que no deixarà indiferent a ningú. Patrícia, àrbitra de futbol, ​​serà l’encarregada de portar-nos de la mà en la seua trajectòria dins del món de l’esport rei, relatant els obstacles i dificultats a les quals es va enfrontar durant els seus quinze anys de carrera.

Font de la imatges: Vimeo

Aquest monòleg no tracta només sobre futbol, ​​sinó que aprofundeix en les emocions i vivències d’una dona en el món de l’esport. L’obra ens porta a conéixer més enllà de la superfície de l’esport, permetent-nos empatitzar amb la lluita i perseverança de Patrícia.

PUBLICITAT

L’obra es representarà el divendres 10 de març al Teatre Ideal a les 20.00 hores. A més, l’entrada serà gratuïta per a tots els interessats ​​a conéixer la història d’aquesta àrbitra de futbol. “Xiquetes que no tenim ni puta idea” és una obra que atraparà a tot el públic assistent i els convidarà a reflexionar sobre la realitat del món esportiu en el qual les dones lluiten dia a dia per a fer-se un lloc en ell.

- PUBLICITAT -