- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

 

El diumenge 17 de novembre de 2019 de 8.30h fins a16.00h l’Asociación Ornitológica Mare Nostrum de València, organitzarà un concurs de canaris a Castelló dins de la modalitat de cant i concretament de la raça ‘Timbrat Espanyol’, la seu del concurs serà la Casa de la Cultura (Carrer La Sèquia, 17) i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló.

Aquest tipus de concurs, a diferència amb els concursos de cant d’ocells de camp (caderneres, gafarrons, pinzats i verderols) que es realitzen a espais oberts, aquesta modalitat de cant es realitza a sala. Tots els canaris pertanyen a criadors federats per la FOCDE (Federación Ornitológica Cultural Deportiva Española).

PUBLICITAT

Les modalitats que participen són:

Equips: Compost per 4 canaris, aquests han de cantar complint una planilla de notes positives valorades segons la dificultat d’emissió, a més a més, han d’interpretar la melodia de forma igual amb bona dicció i bona veu. El temps d’enjutgament és de 15-20 minuts.

Individual: Compost per 1-3 canaris, aquests han de cantar complint una planilla de notes positives valorades segons la dificultat d’emissió, a més a més, en aquesta modalitat no han d’interpretar la melodia de forma igual, però si deuen de cantar amb bona dicció i bona veu. El temps d’enjutgament és de 15-20 minuts.

Duet: Compost per 2 canaris, aquests han de cantar complint una planilla de notes positives valorades segons la dificultat d’emissió, a més a més, han d’interpretar la melodia de forma igual amb bona dicció i bona veu. El temps d’enjutgament és de 15-20 minuts. Aquesta modalitat sols es realitza al Campionat d’Espanya FOCDE.

Aquest concurs és puntuable per a la ‘Liguilla Gran Premio D. Salvador Llamas’, a dita lliga són puntuables els concursos de les associacions ornitològiques (Club Timbrado Español de Picanya, Asociación Ornitológica Provincial de València i la Asociación Ornitológica Mare Nostrum de València).

Asociación Ornitológica Mare Nostrum de València

- PUBLICITAT -