- PUBLICITAT -

CN | Fa 5 anys

Gràcies a tots vosaltres, creixem diàriament en continguts i rebem el vostre suport amb molta energia, implicant-nos a continuar endavant. La secció que recupera les notícies més rellevants de «Fa Cinc Anys» ha tingut una acollida tan positiva que continuàrem recuperant continguts!!!

XI Cursa i marxa Font Amarga – Les Salines

Ja només ens falten uns dies per a la XI CURSA I MARXA FONT AMARGA – LES SALINES. Com tots els anys estem treballant per a que enguany puguem gaudir d’una magnifica prova tal i com vos tenim acostumats.

PUBLICITAT

Des del Club Multiesport El Castellet vos animem a totes i a tots les castelloneres i castelloners a que participeu en aquesta XI edició tant especial per a totes i tots.

Enguany hem preparat una bona borsa del corredor i un bon avituallament post-meta que inclourà de tot per a que quan aplegueu pugueu gaudir d’un bon matí asolellat, si el temps ens acompanya, amb amigues i amics.

Així que enguany des del Club Multiesport El Castellet volem animar a totes les persones a que participen en la XI CURSA I MARXA FONT AMARGA – LES SALINES el proper diumenge 19 DE MAIG a les 9:00 h del matí al poliesportiu municipal;

9:00h. EIXIDA CURSA 21 qms.

9:15h. EIXIDA CURSA I MARXA 12 qms.

Les proves estàn organitzades per l´Ajuntament de Vva. de Castellón i la col•laboració i esforç de tots els membres del Club Multiesport El Castellet i tots els voluntaris que eixe dia es sumen a la festa de l´esport i la muntanya al nostre poble.

Recordeu que la inscripció és de 12€ + 1€ sol•lidari que enguany el destinarem a l´ESCOLA DE TRIATLÓ CMEC per a poder cobrir les despeses de les xiquetes i xiquets que hi participen.

Ja podeu realitzar les vostres inscripcions a la web;

http://www.timerlap.com

19 de maig de 2019

SALUT I MUNTANYA!!!!!

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací