- INFORMACIÓ -

 

El passat diumenge 19 de maig de 2019 es va celebrar la XI Cursa i Marxa Font Amarga Les Salines amb una gran organització per part del Club Multiesport el Castellet.

PUBLICITAT

Un any més, el Castellet ha posat il·lusió, esforç i treball al qual ja estem acostumats en cada activitat que organitzen.

Queda lluny aquell 2008. Ja fa 11 anys que van començar aquesta aventura amb l’objectiu de donar-li difusió al nostre paratge i recordar a tots els ciutadans la importància de protegir la natura.

L’objetiu d’aquesta cursa és recordar a tota la gent que per a millorar la nostra qualitat de vida és important la pràctica de l’esport i el respecte i protecció del nostre entorn, i que millor forma que donant a conèixer LA FONT AMARGA I LES SALINES a tota la gent que visita el nostre poble per a participar-hi i compartir amb totes les castelloneres i castelloners un gran dia d’esport a la natura.

A les 8 del matí el pati del poliesportiu municipal es va omplir de tota la gent que venia a participar amb el millor dels somriures. Com tots els anys, café i uns dolços animaven la línia d´eixida. A les 9.00h eixiren els que participaren en la prova de 21 quilòmetres en un dia molt tranquil. A les 9.15h va eixir la resta de participants en la cursa i marxa de 12 quilòmetres, en la qual va participar molta gent.

Com sempre, el bon ambient va ser la nota a destacar entre totes les persones que van participar en la cursa.

Des del Club Multiesport el Castellet volem donar les gràcies a totes les persones que ens ajuden a poder organitzar la prova; voluntaris/es, patrocinadors, autoritats, protecció civil, serveis mèdics, als fotògrafs pel seu treball i per immortalitzar el moment…. i sobretot a Gabriel Vidal pel seu enorme treball que realitza coordinant a totes les voluntàries i voluntaris, un magnífic treball i que des del nostre club només ens queda alegrar-nos de tenir persones així que viuen i tenen eixe amor per la natura.

Moltíssimes gràcies a totes i a tots, i fins l’any que ve.

Per a veure totes les fotos i baixar-les podeu cliclar damunt del nom – Fotos: Valerià Benetó i Joanjo Puertos.

Redacció CN

XI Cursa i Marxa Font Amarga – Les Salines

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -