- PUBLICITAT -

 

A partir del 13 d’abril, des de l’Església de Castelló es realitzaran xerrades per a jóvens i adults, els dimarts i dijous, el lloc serà el Temple Parroquial de Castelló i se celebraran a les 20.00 h.

Alvaro Armengol
Rector de Castelló

- PUBLICITAT -

2 Comentaris

  1. Al igual que no m’agrada que l’esglesia puga criticar certes decisions que agafen els nostres representants politics com l’eutanasia, l’abortament o el matrimoni homosexual, no seré jo el que li diga a l’esglesia en quin idioma tinga que utilitzar per a fer unes xerrades en la seua propia casa. Com diuen a Castello de la Ribera, cadascu en sa casa i Deu en la tots.

  2. Com és possible que a Castelló de la Ribera, l’Església (o haurem de dir la Iglesia?) programe unes xerrades en castellà per a jóvens? Per què aquesta falta de sensibilitat de la majoria dels preveres valencians per la nostra llengua?
    Què els jóvens de Castelló de la Ribera parlen castellà? O és que Castelló de la Ribera és un poble castellanoparlants?
    O és que el rector de Castelló de la Ribera creu que el valencià no és una llengua apropiada per fer unes xerrades?
    Quan arribaran a comprender els capellans valencians que el valencià (la llengua de Sant Vicent Ferrer!) és una llengua que Déu entén i que serveix per parlar de temes religiosos? Un rector de Salamanca no fa les xerrades en castellà? I per què els rectors valencians no les fan en valencià?
    En ple segle XXI, l’Església valenciana continua menyspreant el valencià! Mare de Déu Senyor!

Comments are closed.