- PUBLICITAT -

 

A partir del 13 d’abril, des de l’Església de Castelló es realitzaran xerrades per a jóvens i adults, els dimarts i dijous, el lloc serà el Temple Parroquial de Castelló i se celebraran a les 20.00 h.

Alvaro Armengol
Rector de Castelló

- PUBLICITAT -

2 Comentaris

  1. Al igual que no m’agrada que l’esglesia puga criticar certes decisions que agafen els nostres representants politics com l’eutanasia, l’abortament o el matrimoni homosexual, no seré jo el que li diga a l’esglesia en quin idioma tinga que utilitzar per a fer unes xerrades en la seua propia casa. Com diuen a Castello de la Ribera, cadascu en sa casa i Deu en la tots.

  2. Com és possible que a Castelló de la Ribera, l’Església (o haurem de dir la Iglesia?) programe unes xerrades en castellà per a jóvens? Per què aquesta falta de sensibilitat de la majoria dels preveres valencians per la nostra llengua?
    Què els jóvens de Castelló de la Ribera parlen castellà? O és que Castelló de la Ribera és un poble castellanoparlants?
    O és que el rector de Castelló de la Ribera creu que el valencià no és una llengua apropiada per fer unes xerrades?
    Quan arribaran a comprender els capellans valencians que el valencià (la llengua de Sant Vicent Ferrer!) és una llengua que Déu entén i que serveix per parlar de temes religiosos? Un rector de Salamanca no fa les xerrades en castellà? I per què els rectors valencians no les fan en valencià?
    En ple segle XXI, l’Església valenciana continua menyspreant el valencià! Mare de Déu Senyor!

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací