- PUBLICITAT -

 

Xerrades DeSextressa’t! amb Lara Avargues – Campanya juvenil d’Educació Afectiva i Sexual

La Campanya DeSextressa’t arriba a la fi…

Així, dimarts passat, vam comptar amb la psicòleg i sexòleg, Lara Avargues, per realitzar unes xerrades amb l’alumnat de 3r d’ESO dels diferents centres educatius de Castelló, sobre aquesta campanya que va començar a principis de setembre amb el Dia Internacional sobre la Salut Sexual.

PUBLICITAT
Lara Avargues

Lara Avargues, experta en sexologia i relacions afectives, a més de la presentadora del programa d’A Punt “69 raons”, va mostrar en tot moment empatia i respecte cap a l’alumnat on gràcies a això en les diferents xerrades, es van poder informar i preguntar sobre mites al voltant del sexe i les relacions afectives, segons la temàtica escollida per cada centre educatiu.

La campanya finalitzarà el pròxim 20 de desembre amb l’últim vídeo-consell per a viure la sexualitat i les relacions de manera positiva.

Des de l’Ajuntament de Castelló, donem suport aquestes iniciatives i apostem per una educació afectiva-sexual de qualitat i positiva que contribuïsca al correcte desenvolupament i l’autoconeixement de les persones joves del nostre poble, perquè puguen decidir de manera autònoma sobre el seu cos, la seua sexualitat i les relacions afectives.

DeSextressa’t! Viu la teua sexualitat positivament!

Llistat de reproducció de vídeo

- PUBLICITAT -