- PUBLICITAT -

CN | Aida

El passat diumenge, 30 de juny, a les 10.00 h, Xàtiva va ser l’escenari del darrer torneig puntuable per al II Circuit Intercomarcal d’Escacs. Organitzat pel Club Escacs la Primitiva Xàtiva, aquest esdeveniment va acollir tant jugadors federats com no federats, oferint una jornada plena d’emoció i competència.

Presència del Club Alfil de Castelló

Membres del Club Alfil de Castelló també van participar en aquest torneig, aportant el seu talent i experiència a la competició. És important recordar que el II Circuit Intercomarcal va passar per Castelló a primers de juny, on es va viure una intensa jornada d’escacs que va destacar per l’alt nivell de joc.

Gran participació i èxit organitzatiu

Uns 90 xiquets i xiquetes, procedents dels clubs i pobles d’Alaquàs, Aldaia Educart, Alfil Castellonense, Almansa, Alzira, Ateneo Elx, Ateneo Marítimo, Beniarrés, CP Miguel Hernandez, Capablanca Cullera, Carcaixent, Chamberí, EE La Costera, Els Voltors, Escacs Xàtiva, Excalibur Albacete, Manuel Eduardo Perez, Massanassa, Moixent, Navarrés, Ontinyent, Primitiva Xàtiva, Puçol, Sueca, Tabiya Alcoy, València, l’Olleria, van competir en aquesta jornada, demostrant una gran passió i dedicació pels escacs.

Aquest torneig va ser una excel·lent oportunitat per gaudir d’una jornada d’escacs i veure en acció alguns dels millors jugadors de les comarques. La competició va ser tot un èxit, oferint una plataforma per al talent local i fomentant la passió pels escacs entre els participants i els espectadors.

Felicitacions a l’organització

El Club Escacs la Primitiva Xàtiva mereix una felicitació especial per la bona organització de l’esdeveniment. La jornada va transcórrer sense contratemps, amb una gran implicació dels participants i un ambient de camaraderia i competició sana.

El pròxim repte: la final

Ara, tots els ulls estan posats en la final, on només els millors jugadors i jugadores del circuit s’enfrontaran per determinar els campions del II Circuit Intercomarcal d’Escacs. La passió pels escacs continua, i Xàtiva ha demostrat una vegada més ser un punt de trobada clau per a aquest esport.

Àlbum de fotos, per veure totes les fotos en Flickr, piqueu ací

Torneig intercomarcal Escacs - 2024 xÀTIVA

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací