- IFORMACIÓ -

 

Cada any es produeixen més de 100.000 milions quilos de residus de productes d’higiene menstrual a nivell mundial, 200.000 tones a Europa. Aquests productes no es poden reciclar i acaben compactats als abocadors…

PUBLICITAT

La menstruació és un procés biològic que acompanya a més de la meitat de la població i també és un punt a revisar per tal de recuperar pràctiques més sostenibles i respectuoses amb el planeta, tot i incorporant els avenços i les tecnologies del segle XXI.

Des de Castebrota i la Regidoria de la Dona, dins del marc de la campanya #Nowastenovember vos convidem a conèixer alternatives modernes i ecològiques per fer els cicles més respectuosos amb el planeta, però també amb la salut de les dones.

És per això que hem organitzat aquesta trobada on tindrem el plaer de comptar amb la intervenció de Daniela González MedinaIrene Ruiz Pallardó i Marta Gallego Ruiz, infermeres residents de Medicina Familiar i Comunitària del Departament Xàtiva-Ontinyent;  Marisa Mariñán, coordinadora dels grups Raíces y Brotes d’Espanya; Laida Memba, co-fundadora i Directora de Sostenibilitat de Cocoro, la primera marca europea de bragues absorbents per a la regla, el fluxe vaginal y lleus pèrdues d’orina, i de la psicòloga, sexòloga i inventora de l’Eureka Cup, Montse Iserte.

La xarrada tindrà lloc el proper 13 de novembre a les 19:30h al Saló de Plenaris de l’Ajuntament. Les places són limitades i caldrà realitzar la inscripció picant ací.

Anima’t i participa!

- PUBLICITAT -