- PUBLICITAT -

 

Hui 4 d’abril de 2023 a les 19.00 h al pati de l’obrera, ha tingut lloc una xarrada informativa organitzada pel PSPV-PSOE de Castelló per informar sobre com es podria crear comunitat/cooperativa energètica a través de la instal·lació de plaques solars.

A l’esdeveniment ha intervingut l’alcalde de Sumacàrcer, David Pons, on ha explicat amb detall la iniciativa que ha impulsat des de l’Ajuntament de Sumacàrcer per promoure aquest tipus de comunitats, David ha estat acompanyat en tot moment per la candidata a l’alcaldia de Castelló, Horte Gómez, la qual ha oferit la seua visió i ha pres nota de les experiències del seu company David sobre l’energia renovable.

PUBLICITAT

David ha explicat que l’objectiu és realitzar instal·lacions amb panells solars amb format de comunitat/cooperativa energètica i beneficiar-se d’una energia més sostenible i econòmica. A més, aquesta iniciativa també pretén reduir l’empremta de carbó i fomentar l’ús de fonts d’energia netes.

Horte ha explicat que el PSPV-PSOE de Castelló està compromés amb la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic, i aquesta xarrada informativa és una de les accions que estan portant a terme per promoure la creació d’una comunitat energètica al poble.

A la xarrada informativa han participat més de quaranta persones i s’ha obert el debat en les persones assistents sobre aquesta iniciativa, convertint-se així en un exemple a seguir per a altres esdeveniments i no sols per promoure un futur més sostenible i net.

| GALERIA | Xarrada comunitat energètica PSPV

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -