- INFORMACIÓ -

 

X Torneig de Màdel a Castelló, amb gran participació d’equips i alt nivell dels jugadors, aquest esport va ser idea i va nàixer a Castelló, de la mà de Ricard Sentandreu Sebastian.

PUBLICITAT

Deportes Frías guanya a Castelló i és líder destacat del Circuit de Màdel, l’equip esta format per Jonatán Martínez i el castelloner Javi Caldés.

Creuats El Genovés Roig i Vodka Juniors van guanyar en 2a i 3a categoria, respectivament.

Les expectatives es van complir en el X Torneig de Castelló, disputat els dies 14 i 15 de juliol. La participació va ser elevada amb 29 equips repartits en 1a categoria, 2a categoria, 3a categoria i Infantil en el torneig més veterà del Circuit.

Vídeo amb els millors moments i declaracions dels protagonistes!

Les pistes del Club de Tenis Castellonense i dels poliesportius de Beneixida i Castelló van acollir el torneig. Les fases finals de totes les categories es van disputar a les pistes del poliesportiu de Castelló, on es va estrenar una segona pista que va facilitar el transcurs del torneig i també va afavorir l’espectacle.

Dijous va donar el tret d’eixida la competició en 2a i 3a categoria. En ambdues categories va haver un guanyador solvent i amb un nivell de joc superior a la resta: Creuats El Genovés Roig, en 2a, i Vodka Juniors, en 3a.

Vicente Jesus Marrahi, el futur del Màdel ja està demanat pas!!!

Divendres arribava el plat fort amb la disputa de la 1a categoria. També van poder gaudir els participants de la categoria Infantil, que van demostrar una vegada més el nivell de la pedrera del màdel. Pel que fa a 1a, Deportes Frías va recuperar la senda del triomf i es va imposar en la final davant Amics de la Ribera. Jonatan (nomenat millor jugador del torneig) i Caldés van poder remuntar en la final a Juanito i Xatet III i amplien així la distància en el primer lloc del rànquing del Circuit.

L’entrega de premis va anar a càrrec d’Òscar Noguera, alcalde de Castelló; Richard Garrigues, regidor de Castelló; i Miguel Ángel Granero, representant d’Olis Promesa, col·laborador principal del Torneig de Castelló.

Picant damunt de les imatges podeu accedir als àlbums de fotos de Valerià Benetó i Joanjo Puertos.

Ací baix un ‘grapaet’ de fotos de l’esdeveniment!!!

| Galeria | X Torneig de Màdel a Castelló

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -