- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

Una vibrant actuació al Trinquet de Sueca culmina amb la Victòria de Marrahí en el Trofeu Generalitat Valenciana 2023 en la categoria de clubs individual d’Escala i Corda de segona A.

CN | Aida

En una emocionant partida de pilota amb el títol en joc, el passat 23 de desembre, dissabte, Vte. Jesús Marrahí del CPV Castelloner es va enfrontar a Paterneret de CPV Paterna en el Trinquet de Sueca. La partida va ser intensa i plena de moments decisius que van mantenir als espectadors a l’expectativa fins al final.

La tensió va créixer des del principi, amb Marrahí guanyant la reballa i començant la partida amb una sèrie de llançaments impressionants. Amb cada jugador guanyant el seu dau, la partida va prendre rumb quan Parterneret va trencar una de les seues traques, col·locant-se amb un avantatge de 25-35. A partir d’aquest moment, malgrat els intents de l’oponent de mantindre el terreny guanyat, Marrahí va començar a jugar de valent fins a tindre el control fins al final, assegurant-se una victòria ajustada amb un resultat final de 60-55.

PUBLICITAT

Aquesta victòria no només consagra a Jesús Marrahí com el Campió Autonòmic Individual d’Escala i Corda de Segona A, sinó que també destaca la seua habilitat i destresa en aquest esport tradicional valencià. La seua dedicació i esforç han estat recompensats, i el CPV Castelloner celebra aquest triomf que aporta un prestigi addicional al club.

La comunitat castellonera i els amants de l’esport poden estar orgullosos del rendiment de Marrahí, que ha portat el seu millor joc al trinquet i ha deixat una empremta memorable en aquest Campionat Autonòmic Individual d’Escala i Corda, Trofeu Generalitat Valenciana 2023.

- PUBLICITAT -