- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

CN | Aida | Fotos: Joanjo Puertos

Ahir dissabte, 13 de gener de 2024, l’Auditori Rex de Castelló va viure una nit excepcional amb la celebració de la VII Gala de l’Esport. Aquest esdeveniment, impulsat per la Regidoria d’Esports amb la col·laboració del Consell d’Esports, va ser una oportunitat per homenatjar els esportistes castellonencs i castellonenques, així com reconéixer l’aportació fonamental de les entitats esportives locals.

PUBLICITAT

L’acte va comptar amb la presència de representants de tots els clubs i entitats esportives del poble, així com esportistes individuals, actius o retirats, que van ser protagonistes d’una nit plena d’emocions i reconeixements.

Joel Richart Garcia, regidor d’Esports, i l’alcaldessa Horte Gómez van presidir la cerimònia, destacant la importància de l’esport en la vida diària dels habitants de Castelló. L’esdeveniment va durar quatre hores, oferint als assistents una experiència completa.

La VII Gala de l’Esport va aplegar diverses activitats, incloent intervencions emotives dels esportistes locals, l’entrega de reconeixements, balls artístics i una batucada. CN, mitjà de comunicació present en l’acte, vol felicitar tots els clubs i esportistes guardonats, reconeixent el seu esforç i dedicació en la promoció de l’esport a Castelló.

Aquest esdeveniment va consolidar-se com un punt de trobada anual per celebrar l’èxit i la passió per l’esport a Castelló, reafirmant la importància de continuar fomentant la pràctica esportiva a tots els nivells.

13012024-VII Gala de l'Esport a Castelló - 2024_55

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací