- PUBLICITAT -

CN | Fa 5 anys

Gràcies a tots vosaltres, creixem diàriament en continguts i rebem el vostre suport amb molta energia, implicant-nos a continuar endavant. La secció que recupera les notícies més rellevants de «Fa Cinc Anys» ha tingut una acollida tan positiva que continuàrem recuperant continguts!!!

Vídeo – Projecte de La Lira Castellonera, ‘ELS ANELLS INGRÀVIDS’

Descobreix ‘ELS ANELLS INGRÀVIDS’: El Nou Projecte de La Lira Castellonera

PUBLICITAT

En el nou vídeo explicatiu de Susanna i Carlos, titulat “ELS ANELLS INGRÀVIDS”, s’obre una finestra cap a l’univers emocionant i creatiu d’aquesta estimada associació musical. Amb la seua característica passió i compromís, La Lira Castellonera comparteix els objectius i la visió d’aquest nou projecte, convidant la comunitat a formar part de la seua realització.

Amb un toc de màgia i innovació, el vídeo captura l’esperit de ‘ELS ANELLS INGRÀVIDS’, mentre demana el suport necessari per a aconseguir els objectius assenyalats. La Lira Castellonera expressa el seu profund agraïment anticipat per la col·laboració de tots els qui se sumen a aquest apassionant viatge musical.

Amb aquest projecte, La Lira Castellonera no només busca compartir la seua música amb el món, sinó també inspirar i enriquir la comunitat a través de la seua artística expressió. Així que no espereu més, acompanyeu-nos a explorar ‘ELS ANELLS INGRÀVIDS’ i junts, fem Lira!

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací